Η ερευνητική ομάδα δεδομένων και νεφοϋπολογιστικής αποτελεί μέρος του Εργαστηρίου Δικτυοκεντρικών Συστημάτων & Υπηρεσιών.

356
356
Home
dac-logo-white
Δημιουργώντας γνώση.

H ερευνητική ομάδα δεδομένων και νεφοϋπολογιστικής καινοτομεί αντιμετωπίζοντας ερευνητικές προκλήσεις σε πολλαπλούς τομείς υποδομών νεφοϋπολογιστικής, ακροδικτυακής υπολογιστικής, διαχείρισης και ανάλυσης δεδομένων.

Σε ένα εθνικό, πανευρωπαϊκό, αλλά και διεθνές πεδίο, τα μέλη μας έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με πανεπιστήμια, διακεκριμένες εταιρείες πληροφορικής και ερευνητικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος για την υλοποίηση καινοτόμων πρότυπων πληροφοριακών συστημάτων και μηχανισμών λογισμικού.

previous arrow
next arrow

Αυτό που κάνουμε

Enhancing Infrastructures Management

Ενισχύοντας τη Νεφοϋπολογιστική

Με εξειδίκευση σε περιβάλλοντα νεφοϋπολογιστικής, ακροδικτυακής υπολογιστικής, διαδικτύου αντικειμένων και 5G, η ερευνητική ομάδα δεδομένων και νεφοϋπολογιστικής εστιάζει σε νέες τεχνικές AIOps για τη διαχείριση του πλήρους κύκλου ζωής των υπηρεσιών εντός και μεταξύ ετερογενών υποδομών.

Innovating in Data Management & Analytics

Καινοτομώντας στη Διαχείριση και Ανάλυση Δεδομένων

Με εκτενές επιστημονικό υπόβαθρο, η ερευνητική ομάδα δεδομένων και νεφοϋπολογιστικής καινοτομεί μέσω προηγμένων προσεγγίσεων διαχείρισης δεδομένων και τεχνικών μηχανικής και βαθιάς μάθησης.

Enhancing Infrastructures Management

Υπολογιστικά
Νέφη

Innovating in Data Management & Analytics

Δίκτυο των
Αντικειμένων

Lorem Ipsum

Δίκτυα
5G

Information Systems

Πληροφοριακά
Συστήματα


Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Τα αποτελέσματα των ερευνητικών μας δραστηριοτήτων αντικατοπτρίζονται σε αντίστοιχες δημοσιεύσεις. Διαβάστε παρακάτω τα πρόσφατα αποτελέσματα των ερευνητικών μας δραστηριοτήτων ή κατευθυνθείτε απευθείας στη σελίδα δημοσιεύσεων για μια αναλυτική επισκόπηση.


Ερευνητικά έργα

Τα μέλη μας συμμετέχουν σε πολλά ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ για την πρόοδο της τεχνολογίας πληροφοριών. Φροντίστε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του αντίστοιχου έργου για να μάθετε περισσότερα.

LOGO-1-400x96-1
beh
ihelp
STAR_A_LOGO_C_RGB

Εγγραφείτε στο newsletter μας

[fluentform id=”2″]